Beko Bulaşık Makinesi Servisi

Bulaşık makinesi kullanımının yaygınlaşmasıyla, günlük hayatımızdaki iş yükü de azalmış bulunmakta. Beko marka bulaşık makineleri uzun ömürlü olup, kolay kolay arıza vermezler. Herhangi bir arıza ve bakım durumu söz konusu olduğunda ise haftanın 7 günü bizden Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Servisi hizmeti alabilirsiniz.

Beko bulaşık makinesi arızanız mı var? Kaplan Beyaz Eşya olarak uzun yıllardır Kayseri'de tamir servisi hizmeti veriyoruz. Verdiğimiz hizmetlerin başında da bulaşık makinesi tamiri geliyor. Alanında uzman ekibimizle her türlü arızaya çözüm getiriyor, geniş orijinal yedek parça stoğumuzla da lazım olabilecek bütün parçaların maliyetini minimuma indirgeyebiliyoruz. Beko servisi hizmeti veren müşteri temsilcimizle görüşmek, bulaşık makinesi arızası hakkında bilgi almak veya arıza kaydı bırakmak için bize 0537 462 89 22 telefon numarasından erişebilirsiniz. Pazar günleri de dahil haftanın 7 günü teknik servis hizmeti veriyoruz.

Kayseri beko servisi dendiğinde akla gelen Kaplan Beyaz Eşya, yılların deneyimi ve birikimi ile beko beyaz eşya ve diğer elektrikli ev aletlerinin bakım, onarım ve parça değişimi alanında birinci sınıf hizmet sunan bir firmadır. 10 yılı aşkın süredir yıldır faaliyet gösteren teknik servisimiz, Kayseri’nin tüm mahalle ve ilçelerine garantili ve güvenilir teknik servis hizmeti vermeye devam ediyor. Kayseri beko bulaşık makinesi servisi olarak beyaz eşya kategorisinde bulaşık makinelerinin bakımı, onarımı ve yedek parça değişimi, alanında uzmanlaşmış teknik servis ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Böylece, ortaya çıkan tüm arızaları, kaliteli bir şekilde ve uygun fiyatlarla onararak sizlerin kullanımına kısa sürede sunuyoruz.

Kayseri Beko Servisi Teknisyeni Bulaşık Makinesi Tamir Ediyor

Beko marka çamaşır makinenizden televizyon, fırın, yazar kasa, elektrikli süpürge gibi diğer elektrikli ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede teknik servis imkanı sağlayan Kayseri beko servisi, Kayseri’nin Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, Bünyan, Pınarbaşı, İncesu, Tomarza ilçelerine kadar uzanan hizmet ağına sahiptir. Firmamızın müşteri temsilcisine 0537 462 89 22 numaralı hat aracılığıyla arıza kaydı oluşturmanız sonrasında, servis ekibimiz zaman kaybetmeden harekete geçer ve adresinize kısa sürede ulaşır.

Aydınlıkevler Mah. Şebboy Sok. 38B Melikgazi, Kayseri 38050
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar08:00 – 20:00
0537 462 89 22

Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Servisi

Beko marka bulaşık makineleri, dayanıklı ve yüksek performanslı ürünler olarak bilinse de zamanla düzenli bakım yapılmaması, yanlış kullanımı veya uzun süre kullanımı sonucu yıpranması sonucunda çeşitli arızalar ortaya çıkabilir. Bulaşık makinelerinde en çok görülen problemlerin başında su kaçırma sorunu gelir. Bu arızanın birçok nedeni vardır. Kayseri beko bulaşık makinesi servisi hizmeti veren firmamız söz konusu arızayı gidermek için gereken bütün desteği size sağlayacaktır. Parça değişimi ve tamiri konusunda yılların tecrübesine dayanarak faaliyet gösteren firmamız, makinenizin arızalı parçalarını orijinal parçalar ile değiştirir ve değişen parça ile yapılan işçiliğe garanti verir. Bu sayede, nadir de olsa, arızanın tekrarı durumunda ücret ödemeniz gerekmez.

Bulaşık makinesi arızalarına bulaşıklarda lekelenme veya temiz yıkamama, paslanmaz çelik parçalarda çukurlanma, bulaşıkların kuru çıkmaması, istenmeyen kokuların gelmesi gibi sorunlar da örnek gösterilebilir. Bu gibi durumlarda yanlış uygulanan herhangi bir onarım işlemi, Bulaşık makinesinin daha farklı arızalar vermesine sebep olabilir. Bu tür aksaklıklarla karşılaşmamak için bulaşık makinesi arızalarında güvenilir ve işinin ehli teknik servislerden destek almak gerekir. Kayseri beko bulaşık makinesi servisi hizmeti veren firmamız, Kayseri halkına kaliteli ve güvenli teknik servis imkanını garantili ve kaliteli işçiliği ile sunar. Firmamızın temel ilkesi, müşteri memnuniyeti olduğu için bizden alacağınız hizmetten memnun kalacağınızı garanti ederiz.

Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Tamir ve Bakım Servisi Müşteri Hizmetleri

Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Servisi

Kaplan Beyaz Eşya olarak uzun yılardır Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Servisi alanında hizmet veriyoruz. Firmamızın önceliği, %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bizden aldığınız hizmetten memnun kalmanız için gerekli bütün çalışmalı yapıyoruz. Önerilerinize ve düşüncelerinize kulak veriyor, onları değerlendiriyoruz.

Çok Karşılaşılan Beko Bulaşık Makinesi Arızaları ve Çözümleri Nelerdir?

Bulaşıklar kirli çıkıyor, ne yapmalıyım?

Bulaşıklarınız kirli çıkıyorsa eğer, bulaşık makinesini aşırı yüklemediğinizden veya bulaşıkları yanlış yerleştirmediğinizden emin olun. Böyle bir yanlış söz konusuysa eğer püskürtme kanallarından çık tayzikli su bulaşıkları olması gerektiği gibi temizlemeyecektir. Ardından, püskürtme kanallarını hiçbir şeyin engellemediğini ve kirli yada tıkanık olmadığını kontrol edin. Sorununuz çözülmezse eğer, beko bulaşık makinesi servisimizle iletişime geçerek arıza kaydı bırakabilirsiniz.

 

Bulaşık makinesi su sızdırıyor, ne yapmalıyım?

Bulaşık makinesinin sızdırması en çok karşılaşılan arızalardan biridir. Bu tür bir durumla karşılaşırsanız eğer öncelikle beko marka bulaşık makinenizin kapağını ve contasını kontrol edin. Bulaşık makinesinde çatlak veya delik olmaması da önem arz etmekte. Bunlarda herhangi bir sıkıntı yoksa eğer, sorunun kaynağı bulaşık makinesinin şamandırasından olabilir. Detaylı bilgi ve canlı destek için lütfen bizimle iletişime geçin.

 

Bulaşık makinesinden koku geliyor, ne yapmalıyım?

Bulaşık makinenizden koku geliyorsa eğer, bunun nedeni büyük ihtimalle bulaşık makinenizde kalan yemek artıklarıdır. Uzun süre bulaşık makinesinde kalan yemek artıkları orada çürüyerek pis kokuya sebep olurlar. Ama endişelenmenize gerek yok, çünkü çözümü oldukça kolay. Beko bulaşık makinenizdeki yemek artıklarını temizleyerek ve bulaşık makinesi filtresini boşaltarak, bulaşık makinesinden gelen pis kokuyu sonlandırabilirsiniz.

Beko Bulaşık Makinesi Servisi Kayseri Yakınında 

Kayseri Beko Bulaşık Makinesi Servisi hizmetimizi Kayseri'nin bütün ilçe ve mahallelerine sunmaktayız. Gezici servis ekibimizle, bize bırakılan arıza kayıtlarına hemen müdahale ederek, siz değerli halkımızın mağduriyetini gidermek için elimizden geldiğince aralıksız çalışıyoruz.

Beko Bulaşık Makinesi Servisi Kayseri Yakınında

Beko bulaşık makinesi servis süreci nasıl işler?

Kayseri beko servisimiz aracılığıyla arızalı bulaşık makinelerinizin onarımı, bakımı ve montajı oldukça kolay ve kısa sürede biten bir sürece dönüşür. Öncelikle, müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Arıza kaydı sırasında aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulma imkanı yakalarsınız. Sonrasında, kısa sürede adresinize ulaşan uzman teknisyenlerimiz, makinenizin arıza kontrolünü yapar. Arızaların tespit edilme aşamasından sonra size makinenizde görülen sorunlar hakkında bilgi verilir. Bu sayede, Beko bulaşık makinenizin onarım sürecini yakından takip etmiş olursunuz. Sorunun çözümü için size uygun bir fiyat belirlenir ve sonrasında makineniz, arızaların giderilmesi için firmamız tarafından alınır. Kısa sürede biten teknik servis sürecinden sonra ise bulaşık makineniz adresinize yeniden teslim edilir. Böylece, günlük işlerinizde önemli bir yere sahip olan bulaşık makineniz eski performansına kavuşur.

Beko Servisi Kayseri Kocasinan Nerede?

Siz de Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ikamet ediyor ve Beko Servisi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kayseri beko servisi numarasını 0537 462 89 22 arayarak, teknik servis hizmeti alabilirsiniz.

Beko Servisi Kayseri Melikgazi Nerede?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine servis hizmeti veren Kaplan Beyaz Eşya size bir telefon kadar yakın. Her türlü bulaşık makinesi arızası hakkında bilgi almak veya tamir hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kayseri beko servisi numarasını 0537 462 89 22 arayarak, müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz.

Beko Servisi Kayseri Talas Nerede?

Kayseri'nin en büyük ilçelerinden biri olan Talas, bizim en çok servis hizmeti verdiğimiz ilçelerden biridir. Siz de Kayseri Talas'ta ikamet ediyor ve beko servisi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kayseri beko servisi numarasını 0537 462 89 22 arayarak, müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz.

Beko Bulaşık Makinesi Yetkili Servisi

Beko marka bulaşık makinesi aldıysanız, bunun kurulumunu yetkili servise yaptırmanız gerekmektedir. Garanti süresi devam eden bulaşık makinenizi de aynı şekilde yetkili servise yaptırmanız gerekmektedir. Aksi halde cihazınız garanti kapsamı dışına çıkabilir. Kayseri beko yetkili servisi iletişim bilgilerine arama yaparak erişebilirsiniz. Kaplan Beyaz Eşya olarak özel servis hizmeti veriyoruz.

© 2022 Kaplan Beyaz Eşya - Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım ve SEO: Merich